_DE KLEUREN VAN PONTUS

Een korte levertijd is een belangrijk voor PONTUS. De meeste producten zijn maar één of enkele dagen bij ons. Om die snelheid te kunnen realiseren, moeten we snel kunnen schakelen en efficiënt kunnen werken. Hiervoor hebben we enerzijds de beschikking over snelle ovens met verschillende afmetingen, waardoor we een of enkele orders direct kunnen behandelen, zonder dat daarbij hoge kosten gemoeid zijn.

Anderzijds hebben we onze bedrijfsvoering zo ingericht dat we niet onnodig tijd verliezen. Bij binnenkomst van je producten worden die afhankelijk van je wensen en eisen in een groep ingedeeld. Elke groep heeft een aparte kleur. Deze kleuren vind je niet alleen terug in onze huisstijl, maar ook op de werkvloer: werkorders, ovens en kwalificaties van de medewerkers zijn gekoppeld aan deze kleuren.

Ook op deze manier is PONTUS sterker, harder, beter.

_HEATTREATMENT

Voor je producten waarvoor geldt dat ze op de beste manier gehard dienen te worden met een zo kort mogelijke levertijd, heeft PONTUS een aantal specifieke standaardbehandelingen ontwikkeld. Hierbij kunnen verschillende producten gecombineerd worden, waardoor de kosten laag blijven. Natuurlijk zonder dat de kwaliteit in het geding komt.

Meer informatie

_VACUÜMSOLDEREN

Aan de verbindingstechnologie hoge temperatuur vacuümsolderen heeft Pontus de naam M-Braze toegevoegd. Producten, complex maar ook eenvoudig en uitgevoerd in de meest uiteenlopende materialen worden bij Pontus onder deze naam, M-Braze duurzaam aan elkaar verbonden.

_AEROSPACE

Bij PONTUS betekent aerospace niet alleen onderdelen voor vliegtuigen. Alle producten waar meerdere eisen aan gesteld worden, zoals specifieke warmtebehandelingen, bijzondere ovenbeladingen of uitgebreide rapportages behandelen wij alsof het vliegtuigonderdelen zijn.

Meer informatie

_OUTSOURCING

PONTUS is een specialist, die je producten voorziet met een optimale en hoogwaardige warmtebehandeling. Echter betekent dit ook dat we niet alle warmtebehandelingen in onze eigen oven kunnen doen. Om toch de partner te kunnen zijn, hebben we goede afspraken met bedrijven om ons heen die ons pakket complementeren. Dit kunnen collega warmtebehandelaars zijn, maar ook partners met speciale installaties waar PONTUS gebruik van kan maken. Zij voeren de gewenste warmtebehandeling uit, maar wij bewaken de kwaliteit.

Neem contact met ons op