Sterker. Harder. Beter.

Laten we nadenken over een beter product.

...een beetje van ons

Wij willen graag bijdragen aan het succes van jouw product.

De warmtebehandeling voorbij.

Een goede behandeling is slechts een deel van ons werk.

Sterker. Harder. Beter.

Laten we nadenken over een beter product.

PONTUS HEATTREATMENT

Als Heat treatment specialist levert PONTUS een cruciale schakel in de vervaardiging van hoogwaardige machines, gereedschappen en onderdelen. In samenspraak met diverse stakeholders is het optimaliseren en ontwikkelen van complexe warmtebehandelingen in onze vacuümovens een dagelijkse bezigheid. Daarnaast zijn de medewerkers van PONTUS in staat om ook mee te denken in het leveren van een efficiënte oplossingen rondom het productieproces. Onze klanten behoren tot de top van de wereld op uiteenlopende gebieden waaronder topsport, aerospace, energy, semicon etc. Zij verwachten van ons creativiteit, doorzettingsvermogen en hoogwaardige kennis, waardoor we de producten van onze klanten als onze eigen mogen beschouwen.

Nieuws

In verband met de hitte hebben we van 25 juni 2019 t/m 28 juni 2019 onze openingstijden aangepast. Wij zijn aanwezig van 6:00 uur tot 15:00 uur.

Lees verder Nieuwsarchief

PONTUS is de doorzetter die het grotere geheel bekijkt en altijd streeft naar beter. Wij geven niet snel op, blijven innoveren en zijn voortdurend kritisch op onszelf. Wij denken en praten in eindproducten en overzien de gehele bedrijfskolom, van grondstof tot eindproduct. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar verbeteringen, waar die in het gehele voortbrengingsproces ook mogelijk zijn.
Jouw product is ook een beetje van ons!

Als specialist willen we een positieve bijdrage leveren aan jouw product. PONTUS is de specialist als jij je wilt versterken. Wij zien kansen, ontdekken mogelijkheden en gaan de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat jij en je product beter worden. Om dat te kunnen doen hebben we een heldere onderverdeling gemaakt in onze organisatie.

De kleuren van Pontus

Verbetering is het haakje waaraan alles bij PONTUS wordt opgehangen en is de kern van wie wij zijn, samengevat in één begrip. Niet alleen verbeteren wij jouw product, we werken continu aan een verbetering in onze samenwerking.

 

Kwaliteit

“Je wordt sterker, harder, beter bij PONTUS. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om processen te optimaliseren, producten te verbeteren en samenwerkingen te versterken.”

“Alles in de wereld moet steeds beter, efficiënter, mooier, sneller en duurzamer. Om daar aan mee te kunnen doen, moet je continu in ontwikkeling blijven en jezelf blijven verbeteren. Alleen op die manier kun je iedere dag weer boven jezelf uitstijgen en van betekenis zijn voor anderen.”

Onze werkwijze

PONTUS draagt bij aan succesvolle eindproducten. We zijn continu op zoek naar verbeteringen om producten te harden, samenwerkingen te versterken , processen te optimaliseren en kennis uit te breiden. Wij zijn jouw partner als het gaat om een beter product.

Onze processen

Neem contact met ons op