_Wat ons typeert

_Daadkrachtig, oplossingsgericht, geïnteresseerd en denken in eindproducten. Wij willen elke keer weer boven onszelf uitstijgen. Je merkt dat wij ons inzetten voor alles wat we doen en met oplossingen komen waarvan je soms zelf niet wist dat je ze nodig had. We zijn geïnteresseerd in de mensen met wie wij samenwerken, zodat we een optimale bijdrage kunnen leveren aan welk soort eindproduct dan ook.

 

_Ontwikkeling

PONTUS is continu bezig om nieuwe dingen te ontdekken, mogelijkheden uit te pluizen of kennis op te doen. het zorgt ervoor dat we elke dag weer een beetje beter worden.

Warmtebehandelingen

_Toewijding

Als je iets wilt, dan zul je er iets voor moeten doen. Bij PONTUS werken mensen die zich volledig inzetten om hun werk naar een hoger niveau te tillen. Wij willen je leren kennen om je nog beter van dienst te zijn en om op die manier bij te dragen aan een succesvol (eind) product.

_Vertrouwen

Wij zijn een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld, elkaar wil helpen en voor elkaar opkomt. Samen zorgen wij ervoor dat anderen op ons kunnen bouwen en er een basis gelegd wordt voor een langdurige relatie.

Neem contact met ons op