_OVER ONS

Daadkrachtig, oplossingsgericht, geïnteresseerd en denken in eindproducten.

Wij willen elke keer weer boven onszelf uitstijgen. Je merkt dat wij ons inzetten voor alles wat we doen en met oplossingen komen waarvan je soms zelf niet wist dat je ze nodig had. We zijn geïnteresseerd in de mensen met wie wij samenwerken, zodat we een optimale bijdrage kunnen leveren aan welk soort eindproduct dan ook.

 

_HOE WERKEN WIJ?

PONTUS is een doorzetter die het grotere geheel bekijkt en altijd streeft naar beter. Wij geven niet snel op, blijven innoveren en zijn voortdurend kritisch op onszelf. Wij denken en praten in eindproducten en overzien de gehele bedrijfskolom, van grondstof tot eindproduct.

PONTUS draagt bij aan succesvolle eindproducten en is daarom altijd op zoek naar verbeteringen om producten te harden, samenwerkingen te versterken, processen te optimaliseren en kennis uit te breiden.

_PARTNERSHIP

PONTUS is de specialist als jij je wilt versterken. Wij zien kansen, ontdekken mogelijkheden en gaan de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat jij en je product beter worden.

Bij ons bent u geen klant/leverancier maar Partner! Samen lossen wij problemen op, maar liever nog voorkomen we deze.

Wie gingen je voor?

_FILOSOFIE

Je wordt: “Stronger, Harder, Better” bij Pontus.

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om processen te optimaliseren, producten te harden en samenwerkingen te versterken. Wij doen er alles aan om de positie van anderen te verbeteren.

_ICT AWARD

De Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een mkb-bedrijf in de metaal dat zich op een bepaald gebied positief onderscheidt. In 2001 draaide alles om de ICT. Alle ICT activiteiten moeten er toe leiden dat metaalbedrijven op de hoogte zijn en meer gebruikmaken van de mogelijkheden van automatisering en e-business. Bedrijven die hierin voorop lopen en daarvoor weer anderen inspireren verdienen in de visie van de Metaalunie erkenning.

PONTUS heeft toen een ICT-Award in ontvangst mogen nemen met het track en trace van “Mijn Harderij”.

_WIJ NODIGEN U UIT!

Bij Pontus houden wij niet van verkooppraatjes en van (vaak loze) beloften. Om goed te kunnen vertellen waar wij voor staan nodigen wij u uit om bij ons te komen kijken. Wij zijn van mening dat na een blik in onze productie u een duidelijk en helder beeld krijgt van de werkelijke waarde van Pontus.

Neem nu contact met ons op