_ON SITE SERVICES

Bij PONTUS proberen we de levertijden zo kort mogelijk te houden. We realiseren ons als geen ander dat de tijd dat de producten van onze klanten bij ons in huis zijn zo kort mogelijk gehouden moeten worden. Lange levertijden verstoren immers de productieketen.

Mocht zelf de korte levertijd van PONTUS onvoldoende zijn, bijvoorbeeld omdat de producten van onze klanten in een continu proces geproduceerd worden, dan hebben wij een nog betere oplossing….

_PONTUS OP LOCATIE BIJ DE KLANT

Wij zijn in staat om onze professionals on site te laten werken bij onze klanten, waarbij ze ingepast worden in het productieproces op locatie. Op die manier wordt alle kennis en kunde van PONTUS ingezet om een optimaal product te leveren bij jou in het productieproces. Ook dan wordt jouw product een beetje van ons.

_EXTRA VOORDELEN

Naast continuïteit in de kennis van onze professionals biedt een dergelijk partnership extra voordelen:

  • Ons team van experts en engineers kan direct ingezet worden daar waar nodig. Onze ervaring wordt bij jou toegepast.
  • Onze getrainde medewerkers kunnen preventieve en curatieve onderhoudstaken uitvoeren, waarbij ze hun kennis en ervaring uit de praktijk direct in kunnen zetten.
  • Onze oven-capaciteit kan direct ingezet worden ingeval van storing, groot onderhoud of tijdens periodes van drukte. Hierdoor kan met minder investering meer capaciteit gecreëerd worden.
Neem contact met ons op